my image

Vírusirtás, adatmentés és adatvisszaállítás

Miből sejthető, hogy vírusos az Ön eszköze: lassú, nem működik valamelyik program, furcsa hibaüzeneteket kap, felugró reklámokkal van tele a képernyő stb.). Célunk, hogy Önnek egyetlen egy dolga legyen vírus észlelése esetén, tárcsázni minket telefonon, vagy e-mail-t írni. Nálunk így történik a vírusírtás:

  1. Kapcsolatfelvétel: telefonon 06 (20) 661-79-64 / 06 (20) 661-79-65, vagy e-mail-en .
  2. Az eszköz átadása. Módjai: Ingyenes kiszállás az Ön otthonába, irodájába, vagy munkahelyére. Személyesen a telephelyünkön (1113 Budapest, Villányi út 42. F.sz. 1/A), ebben az esetben telefonos egyeztetés szükséges. Előfordulhat, hogy éppen más címen tartózkodunk.
  3. Az eszköz teljes átvizsgálása, majd vírusirtás a helyszínen. Nagy mennyiségű adatmentés esetén az eszközt magunkkal visszük. Általánosságban kijelenhető, hogy a vírusirtás az adatmentéstől és visszatöltéstől függően 1-2 munkanapnál nem vesz több időt igénybe.
  4. A megfelelő szoftverek telepítése az eszköz védelme érdekében.
  5. Az eszköz visszaszállítása. Igény esetén teljeskörű oktatás a felhasználóknak, továbbá helyszíni beüzemelés az ügyfél jelenlétében.
  6. Fizetés. Opciók: Készpénz, banki átutalás, bankkártyás fizetés. Minden típusú fizetés lehetséges: Érintéses, chipes és PIN-kódos, valamint mágnescsíkos is. (VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS, JCB, UNIONPAY, BANCONTACT, APPLEPAY, GOOGLEPAY, PAY.)
Adatmentés és adatvisszaállítás

Az adatmentés korunk egyik legfontosabb számítástechnikai tevékenysége kellene, hogy legyen. Vállaljuk az Ön eszköze teljes adatmentését. Többfajta lehetőség közül választhat. További kérdések esetén javasoljuk a személyes konzultációt. Adatvisszaállítást vállalunk törölt, vagy elveszett adatok esetén.

Egyéb fontos tudnivalók

Munkadíjunkat a javítás előtt egyeztetjük Önnel, hogy ne érhesse meglepetés. Adatait biztonsággal kezeljük. Több választható jogtiszta vírusírtó szoftverrel rendelkezünk. Kedvezményes áron beszerezheti tőlünk, vagy Ön is hozhatja. Fontos megjegyezni, hogy a lehető legjobb védekezés a vírusok ellen nem csak a szoftver teljesítményen múlik. Javasoljuk a felhasználó(k) tematikus oktatását. Az árainkról ide kattintva tájékozodhat.
Amennyiben úgy érzi, hogy nem kapott minden kérdésére választ, kattintson ide.

Tudtad-e?

Egy felmérés szerint a felhasználók 21 százaléka letakarja a webkameráját, attól tartva, hogy a számítógépén keresztül kiberkémek figyelhetik meg. Bizonyos országokban ez az arány még magasabb: a kínai válaszadók 40 százaléka használja ezt a módszert, hogy megakadályozza a kémkedést. A félelem valóban nem alaptalan, hiszen a webkamerák egyre gyakrabban válnak a kiberbűnözők eszközeivé. Amennyiben minket választ megajándékozzuk a képen látható kameravédő egyikével.

my image