toltes

You can translate the content of this page by selecting a language in the select box.


virusirtas

Vírusirtás, adatmentés és adatvisszaállítás
Miből sejthető, hogy vírusos az Ön eszköze: lassú, nem működik valamelyik program, furcsa hibaüzeneteket kap, felugró reklámokkal van tele a képernyő stb.). Célunk, hogy Önnek egyetlen egy dolga legyen vírus észlelése esetén, tárcsázni minket telefonon, e-mail-t írni vagy időpontot foglalni! Nálunk így történik a vírusírtás:

Kapcsolatfelvétel(Koppints ide a további információkért.)
kapcsolat

+36-20-661-7964

+36-20-661-7965

Kattintson ide az időpont foglaláshoz

Átvétel


(Koppints ide a további információkért.)
atadas

Módjai:

Ingyenes kiszállás az Ön otthonába, irodájába, vagy munkahelyére. Személyesen az átvételi ponton (1113 Budapest, Villányi út 48/A.). Az átvételi ponton állandó személyzet nincsen, ezért kérjük, hogy időpont foglalás nélkül ne látogassák meg az átvételi pontot.

Szervizelés


(Koppints ide a további információkért.)javitas

Az eszköz teljes átvizsgálása, a megfelelő szoftverek telepítése az eszköz védelme érdekében majd vírusirtás a helyszínen. Nagy mennyiségű adatmentés esetén az eszközt magunkkal visszük. Általánosságban kijelenhető, hogy a vírusirtás az adatmentéstől és visszatöltéstől függően 1-2 munkanapnál nem vesz több időt igénybe. Amennyiben az eszközt magunkkal visszük, igény esetén kölcsönadási szerződést töltünk ki a szervizelés idejére. (Cserelaptopot/notebookot igényelhet a szervizelés idejére. A csereeszköz igényét előre jelezze nekünk e-mail-ben vagy telefonon.)

Átadás(Koppints ide a további információkért.)
vissza

Díjmentes visszaszállítás. Igény esetén teljeskörű oktatás a felhasználóknak, továbbá helyszíni beüzemelés az ügyfél jelenlétében. Személyesen az átvételi ponton (1113 Budapest, Villányi út 48/A.). Az átvételi ponton állandó személyzet nincsen, ezért kérjük, hogy időpont foglalás nélkül ne látogassák meg az átvételi pontot.

Fizetés(Koppints ide a további információkért.)
fizetes

Opciók: Készpénz, banki átutalás, bankkártyás fizetés. Minden típusú fizetés lehetséges: Érintéses, chipes és PIN-kódos, valamint mágnescsíkos is. (VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS, JCB, UNIONPAY, BANCONTACT, APPLEPAY, GOOGLEPAY, PAY.)


Adatmentés és adatvisszaállítás
Az adatmentés rendkívül fontos, kötelező, időszakonként végrehajtott tevékenység. Vállaljuk az Ön eszköze teljes adatmentését. Többfajta lehetőség közül választhat. További kérdések esetén javasoljuk a személyes konzultációt. Adatvisszaállítást vállalunk törölt, vagy elveszett adatok esetén.

Egyéb fontos tudnivalók
Helyszíni szolgáltatások nem állnak rendelkezésre azonnal, ezért kérjük ügyfeleinket, hogy megbeszélés nélkül ne látogassák meg a telephelyünket. Nálunk a bevizsgálási díj ingyenes, kivéve: ha az eszköz javítását mégsem kéri, ez esetben 0-20.000 Ft. A pontos bevizsgálási ár függ a bevizsgálás idejétől. Munkadíjunkat a javítás előtt egyeztetjük Önnel, hogy ne érhesse meglepetés. Adatait biztonsággal kezeljük. Több választható jogtiszta vírusírtó szoftverrel rendelkezünk. Kedvezményes áron beszerezheti tőlünk, vagy Ön is hozhatja. Fontos megjegyezni, hogy a lehető legjobb védekezés a vírusok ellen nem csak a szoftver teljesítményen múlik. Javasoljuk a felhasználó(k) tematikus oktatását. Az árainkról [ide] kattintva tájékozodhat. Amennyiben úgy érzi, hogy nem kapott minden kérdésére választ, kattintson [ide].

Tudtad-e?
Egy felmérés szerint a felhasználók 21 százaléka letakarja a webkameráját, attól tartva, hogy a számítógépén keresztül kiberkémek figyelhetik meg. Bizonyos országokban ez az arány még magasabb: a kínai válaszadók 40 százaléka használja ezt a módszert, hogy megakadályozza a kémkedést. A félelem valóban nem alaptalan, hiszen a webkamerák egyre gyakrabban válnak a kiberbűnözők eszközeivé. Amennyiben minket választ megajándékozzuk a képen látható kameravédő egyikével.

kameraprotector

Hogyan ellenőrizzük le, hogy az üzenetben kapott link tartalmaz-e vírust? Kattintson a dátumra és a Facebook oldalunkon szereplő bejegyzésből megtudhatja...

Közzétette: ErősIT – 2022. február 21., hétfő

Szükséges-e vírusirtót vásárolnunk a Windows operációs rendszerünkre? (Otthoni felhasználó.) Kattintson a dátumra és a Facebook oldalunkon szereplő bejegyzésből megtudhatja...

Közzétette: ErősIT – 2022. február 14., hétfő

Malware (vírus) fajtái, és egyéb leírásai. Kattintson a dátumra és a Facebook oldalunkon szereplő bejegyzésből megtudhatja...

Közzétette: ErősIT – 2022. július 25., hétfő