toltes

You can translate the content of this page by selecting a language in the select box.

BemutatkozásKérjük a honlap olvasóit, kedves leendő ügyfeleinket, olvassák el az alábbi, pár soros bemutatkozót.

A vállalkozás 2020-ban, Esztergomban alakult. Fiatal, lelkiismeretes, ügyfélközpontú szervezet vagyunk. Tudásunkkal és tapasztalatainkkal elsősorban magánszemélyek, továbbá mikro-, kisvállalkozásokat szeretnénk kiszolgálni.  A legfontosabb célunk, hogy megbízóinknak időt és idegeskedést megspórolva a lehető legrövidebb időn belül, bármilyen informatikai hiba esetén, szolgálatára legyünk, akár távsegítség, akár kiszállás útján.  Igény esetén tematikus oktatással erősítjük meg ügyfeleink felhasználói ismereteit.  Továbbá fontos célunk még a fenntarthatóság, és az elektronikus hulladékok csökkentése egy zöldebb jövő érdekében. Engedjenek meg egy gyors példát. Számos olyan partnerrel, megbízóval találkozunk, akik azonnal a kukába dobnák az eszközüket a merevlemez meghibásodása esetén. Ez a megoldás több okból is rossz döntés, legfőképpen az anyagi vonzata miatt. Tessék elhinni, sok esetben az eszköz árának a negyedéből is orvosolható a probléma. Továbbá a kiszállásos munkavégzésünk befejezésekor igény esetén, mindenféle rejtett költség nélkül, ingyen elszállítunk Önöktől bizonyos elektronikus hulladékokat.

Vállalkozásunk számítástechnikai eszközök értékesítésével is foglalkozik. Kérje egyedi árajánlatunkat e-mail-ben (info @ erosit . hu

Elkötelezett támogatói vagyunk a gyermek és állatvédelemnek, ezért jelentős kedvezménnyel dolgozunk óvodáknak, iskoláknak, gyermekorvosi intézményeknek, gyermekotthonoknak, állatmenhelyeknek és állatorvosi rendelőknek.

Kérem hívjanak bizalommal. Telefonszámunk lassan egy évtizede változatlan, ezen a jövőben sem szeretnénk változtatni! Reméljük, hogy hamarosan segíthetünk az irodájában vagy az otthonában.
Intézmények, cégek, akik minket választottak:ertagkft

ambrusexport

Kingrass

Alapzaj Bt.Dr. Kántor Gergely Ügyvédi Irodakarinthy

Karinthy Színház