toltes

You can translate the content of this page by selecting a language in the select box.

Gyakran ismételt kérdések

Igen. Minden típusú fizetés lehetséges: Érintéses, chipes és PIN-kódos, valamint mágnescsíkos is. (VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS, JCB, UNIONPAY, BANCONTACT, APPLEPAY, GOOGLEPAY, PAY.)

Az eszközben lévő ventilátorokat kitisztítjuk a speciálisan erre tervezett kézi kompresszorral és ESD biztos ecsettel. Az eszköz kritikus részein található zónákkal folytatjuk, majd újrapasztázzuk, szükség esetén Thermal Pad-ok kerülnek felhelyezésre (Pl.: GPU/M.2 SSD). Több fajta paszta közül választhat. A kijelzőt speciális folyadékkal megtisztítjuk. Touchpadot, klaviatúrát, bekapcsológombot fertőtlenítjük.

Az eszközt darabjaira szereljük szét, majd kitisztítjuk a speciálisan erre tervezett kézi kompresszorral és ESD biztos ecsettel, ezután újrapasztázzuk, szükség esetén Thermal Pad-ok kerülnek felhelyezésre (Pl.: GPU/M.2 SSD). Több fajta paszta közül választhat. A kijelzőt speciális folyadékkal megtisztítjuk. Az eszköz burkolati elemeit is megtisztítjuk/fertőtlenítjük, a billentyűzetet is beleszámítva.

Böngésző bővítmények beállítása, ami(k) védenek a kártevő programoktól, valamint blokkolja a hirdetéseket és a felugró ablakokat. Böngésző biztonsági beállításai. Operációsrendszer teljesítményének beállítása, hogy Ön a leggyorsabb teljesítménnyel tudja használni az eszközt. Operációs rendszer optimalizálása az eszközre. Szintén a legjobb teljesítmény elérése érdekében. Kényelmi funkciók beállítása (Pl.: Kikapcsológomb elhelyezése az asztalon, Windows 10 frissítési segéd telepítés.) Windows Defender beállítása, nagyobb védelem elérése érdekében. Illesztőprogramok frissítése a legújabb verzióra. Microsoft fiókót hozunk létre Önnek, majd hozzákapcsoljuk az eszközéhez (opcionális).

Regisztrációs adatbázist / beállításjegyzék / konfigurációs adatbázis / Rendszerleíró adatbázis. Ez egy olyan speciális rendszer fájl, ami minden rendszer induláskor automatikusan betöltődik a memóriába, és a Windows folyamatosan használja, olvassa a már benne lévő beállításokat és adatokat, valamint szerkeszti, illetve új adatokat is ír bele. Számos beállítási lehetőséget áll módunkban kínálni kedves Ügyfeleinknek. Pl.: Titkosítás / Visszafejtés lehetőségek hozzáadása a jobb egér-gombos helyi menühöz, a „3D objektumok” mappa eltávolítása a "Saját gépben", a tálca előnézeti képek sebesség változtatása és letiltása és még sok más beállítási lehetőség.

Az általunk végzett javításokra 6 hónap garanciát vállalunk.

Lokáció, valamint forgalomfüggő. Általánosságban kijelenthető, hogy pár óra alatt a helyszínen vagyunk.

Márkafüggetlenül mindegyiket, kivéve: Apple termékek.

A hét bármelyik napján, bármilyen napszakban.

Nem szükséges. Fizetni mindig utólag kell.

Igen, viszont garanciát csak a nálunk vásárolt alkatrészekre vállalunk.Továbbá, ha a hozott alkatrész hibásnak minősül, a javítási munkadíjat abban az esetben is felszámítjuk.

Igen! Egyedi kívánság esetén, versenyképes áron tudunk Önnek bármilyen szoftvert beszerezni, majd telepíteni.

Több tényező befolyásolhatja a pontos szerviz idejét. Általánosságban 1-2-3 napot vesz igénybe a szervíz.

A rendelés másnapjától számított 6 munkanapon belül. Kizárólag személyes szállítással rendelhető.

Jelenleg nem rendelkezünk üzlethelységgel. Minden esetben mi megyünk Önhöz. A helyszínen szervízelünk vagy magunkkal visszük az Ön eszközét. A lehető leghamarabb visszaszállítjuk és kérés esetén a helyszínen beüzemeljük. A vállalkozásunk telephelyét [ide] kattintva megtekinthetik. Lehetősége van ezen a helyszínen leaadni az eszközét, ebben az esetben előzetes telefonon vagy e-mail-en történő egyeztetés szükséges.

Igen. Jelenleg 4 db Laptop közül lehet választani. Előfordulhat azonban, hogy mind a négy eszközünk foglalt.

A munkadíjak, az anyagárakat, illetve a szoftver árákat nem tartalmazzák.

Mindkét szolgáltatásunk sikerdíjas. Ez azt jelenti, hogy Önnek nincs fizetni valója, amennyiben nem sikerül a szolgáltatás elvégzése. Az ár továbbá függ az adatok méretétől, a vírus fajtájától, a fertőzés méretétől. Hibás vagy sérült meghajtó adatmentése esetében függ a hibás szektorok számától, valamint attól, hogy a meghajtó hardveresen sérült vagy szoftveresen.

Biztonságtechnikai eszközök, periférikus eszközök, notebook és asztali számítógép alkatrészek, hálózati eszközök, irodai kellékek, tabletek, navigációs eszközök, okosórák, kiegészítő kellékek, szoftverek, új és használt laptopok és notebookok, multimédiás eszközök és még sok más termék.

Igen. Egyedi árajánlatunkért vegye fel velünk a kapcsolatot: .

A javítás visszautasítása esetében felszámoljuk az 0-20.000 HUF bevizsgálási díjat, továbbá kiszállásos munkavégzésünk esetén ritkán, de előfordulhat, hogy a munkavégzés sikertelen és a javítás költségesebb, mint egy használt, újszerű másik eszköz. Ebben az esetben is felszámoljuk az 0-20.000 HUF bevizsgálási díjat, viszont a kiszállás, ami vonatkozik az eszköz el- és visszaszállítására is díjmentes!

Lehetősége van a telephelyünkön leadni a hibás eszközt/komponenst, ebben az esetben előzetes telefonon vagy e-mail-en történő egyeztetés szükséges. Ingyenes kiszállást garanciális csere esetében nem tudunk biztosítani. A kiszállás ebben az esetben 6 000 HUF Budapesten/Budaörsön, 12 000 HUF Pest és Komárom-Esztergom megyében.

Azonnal kapcsolja ki az eszközt. Könnyen hozzáférhető akkumulátor esetében ajánlott az akkumulátor azonnali eltávolítása is. Érdemes az eszközt hasonló esetekben megfordítani, hogy a beleömlött folyadék a billentyűzeten keresztül távozzon(amennyiben a folyadék a billentyűzeten keresztül ömlött a készülékbe). Ebben az esetben a kijelző és a klaviatúra közé tegyen több (a folyadék mennyiségétől függően), kiváló nedvszívó képességgel rendelkező anyagot, ezzel elkerülve a kijelző károsodását.

A kár mértékétől függ. Érdemes 3-4 napot minimum számolni a megfelelő száradás miatt, ez azonban nem minden esetben helytálló.