toltes

You can translate the content of this page by selecting a language in the select box.


szoftveres szolgaltatasok

Operációs rendszer telepítése, valamint egyéb szoftverek telepítése és beállítása/hibaelhárítása
Célunk, hogy Önnek egyetlen egy dolga legyen operációs rendszer vagy egyéb szoftver(ek) telepítése esetén: tárcsázni minket telefonon, vagy e-mail-t írni. Nálunk így történik a telepítés:

Kapcsolatfelvétel(Koppints ide a további információkért.)kapcsolat

+36-20-661-7964

+36-20-661-7965

Átvétel
(Koppints ide a további információkért.)atadas

Módjai:

Ingyenes kiszállás az Ön otthonába, irodájába, vagy munkahelyére. Személyesen a telephelyünkön(1113 Budapest, Villányi út 42. F.sz. 1/A), ez esetben telefonos egyeztetés szükséges. Előfordulhat, hogy éppen más címen tartózkodunk.

Szoftverek telepítése

hibaelhárítása

beállítása

(Koppints ide a további információkért.)

telepites

Nagy mennyiségű adatmentés esetén az eszközt magunkkal visszük. Általánosságban kijelenhető, hogy a telepítés adatmentéstől és visszatöltéstől függően 1-2 munkanapnál nem vesz több időt igénybe. (Cserelaptopot/notebookot igényelhet a szervizelés idejére. A csereeszköz igényét előre jelezze nekünk e-mail-ben vagy telefonon.)

Átadás(Koppints ide a további információkért.)vissza

Díjmentes visszaszállítás. Igény esetén helyszíni beüzemelés az ügyfél jelenlétében.

Fizetés(Koppints ide a további információkért.)fizetes

Opciók: Készpénz, banki átutalás, bankkártyás fizetés. Minden típusú fizetés lehetséges: Érintéses, chipes és PIN-kódos, valamint mágnescsíkos is. (VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS, JCB, UNIONPAY, BANCONTACT, APPLEPAY, GOOGLEPAY, PAY.)


Egyéb fontos tudnivalók
Nálunk a bevizsgálási díj ingyenes, kivéve: ha az eszköz javítását mégsem kéri, ez esetben 0-15.000 Ft. A pontos bevizsgálási ár függ a bevizsgálás idejétől. Munkadíjunkat a javítás előtt egyeztetjük Önnel, hogy ne érhesse meglepetés. Adatait biztonsággal kezeljük. A jogtiszta szoftvert kedvezményesen beszerezheti tőlünk, vagy akár Ön is hozhatja. Kizárólag támogatott, Windows operációs rendszereket telepítünk. Lehetősége van bármilyen jogtiszta szoftvert kedvezményesen beszereznie tőlünk. A telepítést kérheti az alapcsomagban lévő programokkal együtt + általános felhasználói beállításokkal. Az alapcsomag tartalma a következő: Total Commander, Adobe Acrobat Reader DC, az eszköz adottságaihoz megfelelő böngésző, TeamViewer/AnyDesk, OpenOffice/LibreOffice, VLC, CCleaner, Zipware. A további csomagok kidolgozása folyamatban van. Általános felhasználói beállítások a következőek: Böngésző bővítmények beállítása, ami(k) védenek a kártevő programoktól, valamint blokkolja a hirdetéseket és a felugró ablakokat. Böngésző biztonsági beállításai. Operációsrendszer teljesítményének beállítása, hogy Ön a leggyorsabb teljesítménnyel tudja használni az eszközt. Operációs rendszer optimalizálása az eszközre. Szintén a legjobb teljesítmény elérése érdekében. Kényelmi funkciók beállítása (Pl.: Kikapcsológomb elhelyezése az asztalon.) Windows Defender beállítása, nagyobb védelem elérése érdekében. Illesztőprogramok frissítése a legújabb verzióra.Hibaelhárítás vagy egy szoftver telepítés akár távolról is megoldható. Az árainkról [ide] kattintva tájékozodhat. Amennyiben úgy érzi, hogy nem kapott minden kérdésére választ, kattintson [ide].

Tudtad-e?
Egy felmérés szerint a felhasználók 21 százaléka letakarja a webkameráját, attól tartva, hogy a számítógépén keresztül kiberkémek figyelhetik meg. Bizonyos országokban ez az arány még magasabb: a kínai válaszadók 40 százaléka használja ezt a módszert, hogy megakadályozza a kémkedést. A félelem valóban nem alaptalan, hiszen a webkamerák egyre gyakrabban válnak a kiberbűnözők eszközeivé. Amennyiben minket választ megajándékozzuk a képen látható kameravédő egyikével.

kamera protector