Kedves Látogatók! Helyszíni szolgáltatások nem állnak rendelkezésre azonnal, ezért kérjük, hogy kizárólag előzetes egyeztetés után látogassák meg az átvételi pontunkat! Az átvételi pont címe: 1113 Budapest Villányi út 48/A.
toltes

You can translate the content of this page by selecting a language in the select box.


szoftveres szolgaltatasok

Operációs rendszer telepítése, valamint egyéb szoftverek telepítése és beállítása/hibaelhárítása
Célunk, hogy Önnek egyetlen egy dolga legyen operációs rendszer vagy egyéb szoftver(ek) telepítése/beállítása/hibaelhárítása esetén: tárcsázni minket telefonon, e-mail-t írni vagy időpontot foglalni! Nálunk így történik egy javítás:

Kapcsolatfelvétel(Koppints ide a további információkért.)kapcsolat

+36-20-661-7964

+36-20-661-7965

Kattintson ide az időpont foglaláshoz

Átvétel
(Koppints ide a további információkért.)atadas

Módjai:

Ingyenes kiszállás az Ön otthonába, irodájába, vagy munkahelyére. Személyesen az átvételi ponton (1113 Budapest, Villányi út 48/A.). Az átvételi ponton állandó személyzet nincsen, ezért kérjük, hogy időpont foglalás nélkül ne látogassák meg az átvételi pontot.

Szoftverek telepítése

hibaelhárítása

beállítása

(Koppints ide a további információkért.)

telepites

Nagy mennyiségű adatmentés esetén az eszközt magunkkal visszük. Általánosságban kijelenhető, hogy a telepítés adatmentéstől és visszatöltéstől függően 1-2 munkanapnál nem vesz több időt igénybe. (Cserelaptopot/notebookot igényelhet a szervizelés idejére. A csereeszköz igényét előre jelezze nekünk e-mail-ben vagy telefonon.)

Átadás(Koppints ide a további információkért.)vissza

Díjmentes visszaszállítás. Igény esetén helyszíni beüzemelés az ügyfél jelenlétében. Személyesen az átvételi ponton (1113 Budapest, Villányi út 48/A.). Az átvételi ponton állandó személyzet nincsen, ezért kérjük, hogy időpont foglalás nélkül ne látogassák meg az átvételi pontot.

Fizetés(Koppints ide a további információkért.)fizetes

Opciók: Készpénz, banki átutalás, bankkártyás fizetés. Minden típusú fizetés lehetséges: Érintéses, chipes és PIN-kódos, valamint mágnescsíkos is. (VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS, JCB, UNIONPAY, BANCONTACT, APPLEPAY, GOOGLEPAY, PAY.)


Egyéb fontos tudnivalók
Helyszíni szolgáltatások nem állnak rendelkezésre azonnal, ezért kérjük ügyfeleinket, hogy megbeszélés nélkül ne látogassák meg a telephelyünket. Nálunk a bevizsgálási díj ingyenes, kivéve: ha az eszköz javítását mégsem kéri, ez esetben 0-20.000 Ft. A pontos bevizsgálási ár függ a bevizsgálás idejétől. Munkadíjunkat a javítás előtt egyeztetjük Önnel, hogy ne érhesse meglepetés. Adatait biztonsággal kezeljük. A jogtiszta szoftvert kedvezményesen beszerezheti tőlünk, vagy akár Ön is hozhatja. Kizárólag támogatott, Windows operációs rendszereket telepítünk. Lehetősége van bármilyen jogtiszta szoftvert kedvezményesen beszereznie tőlünk.

A telepítést kérheti az alap/médium csomagban lévő programokkal együtt, vagy Ön is letöltheti a szoftvereket. A letöltéshez kattintson rá a szoftver nevére, a kattintás után átirányítjuk a gyártó hivatalos weboldalára. Az alapcsomagban lévő ingyenes szoftverek a következőek: CCleaner, Zipware, Adobe Acrobat Reader, Libreoffice, Anydesk, Vlc Media Player, Google Chrome, Firefox, Total Commander, PDF24 Creator. A médiumcsomagban lévő szoftverek tartalmazzák az alapcsomagban lévő szoftvereket. A további szoftverek opcionálisak. Microsoft Office 2019 vagy 2021 Professional Plus (Egyszeri online aktiválás vagy költöztethető termékkulcs), Microsoft Office 365 Personal vagy Family. Norton 360 Delux vagy Standard és még sok-sok más szoftver.

A telepítést ezen felül kérheti az általános felhasználói beállításokkal. Az Általános felhasználói beállítások a következőek: Böngésző bővítmények beállítása, ami(k) védenek a kártevő programoktól, valamint blokkolja a hirdetéseket és a felugró ablakokat. Böngésző biztonsági beállításai. Operációs rendszer teljesítményének beállítása, hogy Ön a leggyorsabb teljesítménnyel tudja használni az eszközt. Operációs rendszer optimalizálása az eszközre. Szintén a legjobb teljesítmény elérése érdekében. Kikapcsológomb ikon és újraindítógomb ikon elhelyezése az asztalon, hogy az említett utasítások még gyorsabbá és egyszerűbbé váljanak. Windows Defender beállítása, nagyobb védelem elérése érdekében. Komplett rendszer support szoftver telepítése (amennyiben biztosít a gyártó a készülékhez). Illesztőprogramok frissítése a legújabb verzióra, gyártó általi szoftver esetén a program beállítása, hogy a frissítéseket X időnként elvégezze a háttérben. Microsoft fiókot hozunk létre Önnek, majd hozzákapcsoljuk az eszközéhez (opcionális). Töredezettségmentesítés kikapcsolása Solid State Drive meghajtó(k) esetén. Különböző diagnosztikai szoftvereket telepítünk és megmutatjuk a használatát. (Pl.: Meghajtó diagnosztikai szoftver; nyomom követhetővé válik a meghajtó állapota - ezzel elkerülhető a hirtelen adatvesztés. Nem minden gyártó biztosít szoftvert a termékéhez (meghajtó), ezért viszonteladó partnerként módunkban áll a Hard Disk Sentinal PRO verzióját értékesíteni kedves meglévő és leendő ügyfeleink számára.) Windows Update Assistant telepítése, hogy az operációs rendszer frissítése még egyszerűbbé váljon. Bitlocker bekapcsolása PRO kiadás esetén. Microsoft fiók jelszó nélküli bejelentkezés beállítása. Linkek átvizsgálására szolgáló eszköz rögzítése az asztalon. Visszaállításipont konfigurálása és létrehozása.

Hibaelhárítás vagy egy szoftver telepítés akár távolról is megoldható. Az árainkról [ide] kattintva tájékozodhat. Amennyiben úgy érzi, hogy nem kapott minden kérdésére választ, kattintson [ide].

Tudtad-e?
Egy felmérés szerint a felhasználók 21 százaléka letakarja a webkameráját, attól tartva, hogy a számítógépén keresztül kiberkémek figyelhetik meg. Bizonyos országokban ez az arány még magasabb: a kínai válaszadók 40 százaléka használja ezt a módszert, hogy megakadályozza a kémkedést. A félelem valóban nem alaptalan, hiszen a webkamerák egyre gyakrabban válnak a kiberbűnözők eszközeivé. Amennyiben minket választ megajándékozzuk a képen látható kameravédő egyikével.

kamera protector