my image

Operációs rendszer telepítése, valamint egyéb szoftverek telepítése és beállítása/hibaelhárítása

Célunk, hogy Önnek egyetlen egy dolga legyen operációs rendszer vagy egyéb szoftver(ek) telepítése esetén: tárcsázni minket telefonon, vagy e-mail-t írni. Nálunk így történik a telepítés:

  1. Kapcsolatfelvétel: telefonon 06 (20) 661-79-64 / 06 (20) 661-79-65, vagy e-mail-en .
  2. Az eszköz átadása. Módjai: Ingyenes kiszállás az Ön otthonába, irodájába, vagy munkahelyére. Személyesen a telephelyünkön (1113 Budapest, Villányi út 42. F.sz. 1/A), ebben az esetben telefonos egyeztetés szükséges. Előfordulhat, hogy éppen más címen tartózkodunk.
  3. Az eszköz telepítése a helyszínen. Nagy mennyiségű adatmentés esetén az eszközt magunkkal visszük. Általánosságban kijelenhető, hogy a telepítés adatmentéstől és visszatöltéstől függően 1-2 munkanapnál nem vesz több időt igénybe.
  4. Az eszköz visszaszállítása. Igény esetén helyszíni beüzemelés az ügyfél jelenlétében.
  5. Fizetés. Opciók: Készpénz, banki átutalás, bankkártyás fizetés. Minden típusú fizetés lehetséges: Érintéses, chipes és PIN-kódos, valamint mágnescsíkos is. (VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS, JCB, UNIONPAY, BANCONTACT, APPLEPAY, GOOGLEPAY, PAY.)
Egyéb fontos tudnivalók

Munkadíjunkat a javítás előtt egyeztetjük Önnel, hogy ne érhesse meglepetés. Adatait biztonsággal kezeljük. A jogtiszta szoftvert kedvezményesen beszerezheti tőlünk, vagy akár Ön is hozhatja. Kizárólag támogatott, Windows operációs rendszereket telepítünk. Lehetősége van bármilyen jogtiszta szoftvert kedvezményesen beszereznie tőlünk. A telepítést kérheti az alapcsomagban lévő programokkal együtt. Az alapcsomag tartalma a következő: Total Commander, Adobe Acrobat Reader DC, az eszköz adottságaihoz megfelelő böngésző, TeamViewer/AnyDesk, OpenOffice/LibreOffice, VLC, CCleaner, Zipware. A további csomagok kidolgozása folyamatban van. Hibaelhárítás vagy egy szoftver telepítés akár távolról is megoldható.
Az árainkról ide kattintva tájékozodhat.
Amennyiben úgy érzi, hogy nem kapott minden kérdésére választ, kattintson ide.

Tudtad-e?

Egy felmérés szerint a felhasználók 21 százaléka letakarja a webkameráját, attól tartva, hogy a számítógépén keresztül kiberkémek figyelhetik meg. Bizonyos országokban ez az arány még magasabb: a kínai válaszadók 40 százaléka használja ezt a módszert, hogy megakadályozza a kémkedést. A félelem valóban nem alaptalan, hiszen a webkamerák egyre gyakrabban válnak a kiberbűnözők eszközeivé. Amennyiben minket választ megajándékozzuk a képen látható kameravédő egyikével.

my image