toltes

You can translate the content of this page by selecting a language in the select box.


vezetekes, vezeteknelkuli halozatok

Vezetékes és vezeték nélküli hálózatok

Hazánkban is egyre elterjedtebb az optikai kábelen történő hálózati csatlakozás. Attól, hogy Önnek optikai kábelen keresztül érkezik be a háztartásába a jel, még egyaltalán nem biztos, hogy eszköze képes kezelni ezt a sebességet/szabványt. Továbbá sok helyen cat5e alatti rézkábelekkel van kiépítve az összeköttetés, ami szintén nem képes kezelni az adott sebességet.

Vállaljuk beltéri és kültéri rézkábel (cat5e/cat6/cat7), koax, valamint optikai kábel kiépítését. Az ehhez ajánlott kábelcsatornát, megvásárolhatja tőlünk, vagy akár Ön is hozhatja. A szükséges berendezéseket, pl.: switch, router szintén beszerezheti tőlünk kedvezményes áron! Vállalkozásunk a kiépített hálózatra teljeskörű garanciát vállal.

Vállaljuk vezetéknélküli hálózat(ok) kiépítését. A szükséges berendezéseket, pl.: router, jelerősítő beszerezheti tőlünk kedvezményes áron. Vállalkozásunk a kiépített hálózatra teljeskörű garanciát vállal.

Egyéb fontos tudnivalók

Az árainkról [ide] kattintva tájékozodhat. Amennyiben úgy érzi, hogy nem kapott minden kérdésére választ, kattintson [ide].