my image

Számítógépek és laptopok javítása

Célunk, hogy Önnek egyetlen egy dolga legyen a számítógépe vagy laptopja meghibásodása esetén: tárcsázni minket telefonon, vagy e-mail-t írni! Nálunk így történik egy javítás:

  1. Kapcsolatfelvétel: telefonon 06 (20) 661-79-64 / 06 (20) 661-79-65, vagy e-mail-en .
  2. Az eszköz átadása. Módjai: Ingyenes kiszállás az Ön otthonába, irodájába, vagy munkahelyére. Személyesen a telephelyünkön(1113 Budapest, Villányi út 42. F.sz. 1/A), ez esetben telefonos egyeztetés szükséges. Előfordulhat, hogy éppen más címen tartózkodunk.
  3. Az eszköz szervizelése a helyszínen. Komplikáltabb javítás esetén az eszközt magunkkal visszük. Általánosságban kijelenhető, hogy a javítás 2-3 munkanapnál nem vesz több időt igénybe.
  4. Az eszköz visszaszállítása. Igény esetén helyszíni beüzemelés az ügyfél jelenlétében.
  5. Fizetés. Opciók: Készpénz, banki átutalás, bankkártyás fizetés. Minden típusú fizetés lehetséges: Érintéses, chipes és PIN-kódos, valamint mágnescsíkos is. (VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS, JCB, UNIONPAY, BANCONTACT, APPLEPAY, GOOGLEPAY, PAY.)
Számítógépek és laptopok hardverei értékének növelése:

Lassúság, vagy a megnövekedett igények teljesítéséhez szükség lehet az eszköz bővítésére. Az eszköz bővítése általában nem igényel elszállítást. Vannak azonban olyan esetek amik igen, ekkor ugyanaz a folyamat érvényesül, mint a javításoknál.

Egyéb fontos tudnivalók

Nálunk a bevizsgálási díj ingyenes, kivéve: ha az eszköz javítását mégsem kéri, ez esetben 5.000 Ft. Munkadíjunkat a javítás előtt egyeztetjük Önnel, hogy ne érhesse meglepetés. Adatait biztonsággal kezeljük. Saját alkatrész raktárról dolgozunk, így még gyorsabb a javítás. Előfordulhat azonban, hogy nem rendelkezünk egy adott alkatrésszel, ennek pótlása 1-2 munkanapot vehet maximum igénybe, mivel kapcsolatban állunk az ország legnagyobb alkatrész vállalkozásaival. Az általunk végzett javításokra 6 hónap garanciát vállalunk.
Az árainkról ide kattintva tájékozodhat.
Amennyiben úgy érzi, hogy nem kapott minden kérdésére választ, kattintson ide.

Tudtad-e?

Egy felmérés szerint a felhasználók 21 százaléka letakarja a webkameráját, attól tartva, hogy a számítógépén keresztül kiberkémek figyelhetik meg. Bizonyos országokban ez az arány még magasabb: a kínai válaszadók 40 százaléka használja ezt a módszert, hogy megakadályozza a kémkedést. A félelem valóban nem alaptalan, hiszen a webkamerák egyre gyakrabban válnak a kiberbűnözők eszközeivé. Amennyiben minket választ megajándékozzuk a képen látható kameravédő egyikével.

my image