Kedves Látogatók! Helyszíni szolgáltatások nem állnak rendelkezésre azonnal, ezért kérjük, hogy kizárólag előzetes egyeztetés után látogassák meg az átvételi pontunkat! Az átvételi pont címe: 1113 Budapest Villányi út 48/A.
toltes

You can translate the content of this page by selecting a language in the select box.


javitasgyorsitas

Számítógépek/laptopok javítása és gyorsítása
Célunk, hogy Önnek egyetlen egy dolga legyen a számítógépe vagy laptopja meghibásodása esetén: tárcsázni minket telefonon, e-mail-t írni vagy időpontot foglalni! Nálunk így történik egy javítás:

Kapcsolatfelvétel


(Koppints ide a további információkért.)

kapcsolat

+36-20-661-7964

+36-20-661-7965

Kattintson ide az időpont foglaláshoz

Átvétel


(Koppints ide a további információkért.)

atadas

Módjai:

Ingyenes kiszállás az Ön otthonába, irodájába, vagy munkahelyére. Személyesen az átvételi ponton (1113 Budapest, Villányi út 48/A.). Az átvételi ponton állandó személyzet nincsen, ezért kérjük, hogy időpont foglalás nélkül ne látogassák meg az átvételi pontot.

Szervizelés


(Koppints ide a további információkért.)

javitas

Komplikáltabb javítás esetén az eszközt magunkkal visszük. Általánosságban kijelenhető, hogy a javítás 2-3 munkanapnál nem vesz több időt igénybe. (Cserelaptopot/notebookot igényelhet a szervizelés idejére. A csereeszköz igényét előre jelezze nekünk e-mail-ben vagy telefonon.)

Átadás


(Koppints ide a további információkért.)

vissza

Díjmentes visszaszállítás. Igény esetén helyszíni beüzemelés az ügyfél jelenlétében. Személyesen az átvételi ponton (1113 Budapest, Villányi út 48/A.). Az átvételi ponton állandó személyzet nincsen, ezért kérjük, hogy időpont foglalás nélkül ne látogassák meg az átvételi pontot.

Fizetés


(Koppints ide a további információkért.)

fizetes

Opciók: Készpénz, banki átutalás, bankkártyás fizetés. Minden típusú fizetés lehetséges: Érintéses, chipes és PIN-kódos, valamint mágnescsíkos is. (VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS, JCB, UNIONPAY, BANCONTACT, APPLEPAY, GOOGLEPAY, PAY.)


Számítógépek és laptopok hardverei értékének növelése (gyorsítás)
Lassúság, vagy a megnövekedett igények teljesítéséhez szükség lehet az eszköz bővítésére. Az eszköz bővítése általában nem igényel elszállítást. Vannak azonban olyan esetek amik igen, ekkor ugyanaz a folyamat érvényesül, mint a javításoknál.

Számítógép összeszerelés (egyedi config összeállítása)
Vállaljuk egyedi konfiguráció összeállítását. Kapcsolatban állunk az ország legnagyobb nagykereskedéseivel, ezért versenyképes áron szerezheti be tőlünk az összeszereléshez szükséges komponenseket (gépház, processzor, ventilátor stb.). A processzor pasztázása előtt kiválaszthatja, hogy milyen pasztát használjunk. Az összeszerelés után, igény esetén feltelepítjük Önnek a Windows 10/11 bármelyik változatát, majd elvégzünk néhány általános felhasználói beállítást a kényelem és a gyorsaság hatékonyságának növelése érdekében. Igény esetén az alapcsomagban található szoftvereket is feltelepítjük, hogy Önnek a bekapcsolás után már csak használnia kelljen. Versenyképes áron igényelhet tőlünk bármilyen szoftvert, amit szintén telepítünk Önnek.

Egyéb fontos tudnivalók
Helyszíni szolgáltatások nem állnak rendelkezésre azonnal, ezért kérjük ügyfeleinket, hogy megbeszélés nélkül ne látogassák meg a telephelyünket. Nálunk a bevizsgálási díj ingyenes, kivéve: ha az eszköz javítását mégsem kéri, ez esetben 0-20.000 Ft. A pontos bevizsgálási ár függ a bevizsgálás idejétől. Munkadíjunkat a javítás előtt egyeztetjük Önnel, hogy ne érhesse meglepetés. Adatait biztonsággal kezeljük. Saját alkatrész raktárról dolgozunk, így még gyorsabb a javítás. Előfordulhat, hogy nem rendelkezünk egy adott alkatrésszel, ebben az esetben kétféle beszerzési lehetőségünk van:

1. A komponens elérhető belföldi vagy közeli országban lévő partnerünknél. A szállítási idő ebben az esetben néhány nap.

2. A komponens nem érhető el belföldi vagy közeli országban lévő partnerünknél, ezért más földrészen üzemelő partnerünktől kell megrendelnünk. A szállítási idő ebben az esetben néhány hét.

Az általunk végzett javításokra 6 hónap garanciát vállalunk. Garanciális csere esetében a komponens visszaszállítása az ügyfelet terheli. Lehetősége van a telephelyünkön leadni a hibás eszközt/komponenst, ebben az esetben előzetes telefonon vagy e-mail-en történő egyeztetés szükséges. Az árainkról [ide] kattintva tájékozódhat. Amennyiben úgy érzi, hogy nem kapott minden kérdésére választ, kattintson [ide].

Tudtad-e?
Egy felmérés szerint a felhasználók 21 százaléka letakarja a webkameráját, attól tartva, hogy a számítógépén keresztül kiberkémek figyelhetik meg. Bizonyos országokban ez az arány még magasabb: a kínai válaszadók 40 százaléka használja ezt a módszert, hogy megakadályozza a kémkedést. A félelem valóban nem alaptalan, hiszen a webkamerák egyre gyakrabban válnak a kiberbűnözők eszközeivé. Amennyiben minket választ megajándékozzuk a képen látható kameravédő egyikével.

kameraprotector