toltes

You can translate the content of this page by selecting a language in the select box.


javitasgyorsitas

Számítógépek/laptopok javítása és gyorsítása
Célunk, hogy Önnek egyetlen egy dolga legyen a számítógépe vagy laptopja meghibásodása esetén: tárcsázni minket telefonon, vagy e-mail-t írni! Nálunk így történik egy javítás:

Kapcsolatfelvétel


(Koppints ide a további információkért.)

kapcsolat

+36-20-661-7964

+36-20-661-7965

Átvétel


(Koppints ide a további információkért.)

atadas

Módjai:

Ingyenes kiszállás az Ön otthonába, irodájába, vagy munkahelyére. Személyesen a telephelyünkön(1113 Budapest, Villányi út 42. F.sz. 1/A), ez esetben telefonos egyeztetés szükséges. Előfordulhat, hogy éppen más címen tartózkodunk.

Szervizelés


(Koppints ide a további információkért.)

javitas

Komplikáltabb javítás esetén az eszközt magunkkal visszük. Általánosságban kijelenhető, hogy a javítás 2-3 munkanapnál nem vesz több időt igénybe. (Cserelaptopot/notebookot igényelhet a szervizelés idejére. A csereeszköz igényét előre jelezze nekünk e-mail-ben vagy telefonon.)

Átadás


(Koppints ide a további információkért.)

vissza

Díjmentes visszaszállítás. Igény esetén helyszíni beüzemelés az ügyfél jelenlétében.

Fizetés


(Koppints ide a további információkért.)

fizetes

Opciók: Készpénz, banki átutalás, bankkártyás fizetés. Minden típusú fizetés lehetséges: Érintéses, chipes és PIN-kódos, valamint mágnescsíkos is. (VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS, JCB, UNIONPAY, BANCONTACT, APPLEPAY, GOOGLEPAY, PAY.)


Számítógépek és laptopok hardverei értékének növelése (gyorsítás)
Lassúság, vagy a megnövekedett igények teljesítéséhez szükség lehet az eszköz bővítésére. Az eszköz bővítése általában nem igényel elszállítást. Vannak azonban olyan esetek amik igen, ekkor ugyanaz a folyamat érvényesül, mint a javításoknál.

Számítógép összeszerelés (egyedi config összeállítása)
Vállaljuk egyedi konfiguráció összeállítását. Kapcsolatban állunk az ország legnagyobb nagykereskedéseivel, ezért versenyképes áron szerezheti be tőlünk az összeszereléshez szükséges komponenseket (gépház, processzor, ventilátor stb.). A processzor pasztázása előtt kiválaszthatja, hogy milyen pasztát használjunk. Az összeszerelés után, igény esetén feltelepítjük Önnek a Windows 10/11 bármelyik változatát, majd elvégzünk néhány általános felhasználói beállítást a kényelem és a gyorsaság hatékonyságának növelése érdekében. Igény esetén az alapcsomagban található szoftvereket is feltelepítjük, hogy Önnek a bekapcsolás után már csak használnia kelljen. Versenyképes áron igényelhet tőlünk bármilyen szoftvert, amit szintén telepítünk Önnek.

Egyéb fontos tudnivalók
Nálunk a bevizsgálási díj ingyenes, kivéve: ha az eszköz javítását mégsem kéri, ez esetben 0-15.000 Ft. A pontos bevizsgálási ár függ a bevizsgálás idejétől. Munkadíjunkat a javítás előtt egyeztetjük Önnel, hogy ne érhesse meglepetés. Adatait biztonsággal kezeljük. Saját alkatrész raktárról dolgozunk, így még gyorsabb a javítás. Előfordulhat azonban, hogy nem rendelkezünk egy adott alkatrésszel, ennek pótlása 1-2 munkanapot vehet maximum igénybe, mivel kapcsolatban állunk az ország legnagyobb alkatrész vállalkozásaival. Garanciális csere esetében a komponens visszaszállítását nem vállaljuk. Az általunk végzett javításokra 6 hónap garanciát vállalunk. Az árainkról [ide] kattintva tájékozodhat. Amennyiben úgy érzi, hogy nem kapott minden kérdésére választ, kattintson [ide].

Tudtad-e?
Egy felmérés szerint a felhasználók 21 százaléka letakarja a webkameráját, attól tartva, hogy a számítógépén keresztül kiberkémek figyelhetik meg. Bizonyos országokban ez az arány még magasabb: a kínai válaszadók 40 százaléka használja ezt a módszert, hogy megakadályozza a kémkedést. A félelem valóban nem alaptalan, hiszen a webkamerák egyre gyakrabban válnak a kiberbűnözők eszközeivé. Amennyiben minket választ megajándékozzuk a képen látható kameravédő egyikével.

kameraprotector